понеділок, 21 березня 2016 11:00

7 таємниць, про які має знати кожен користувач месенджера Viber

7 таємниць, про які має знати кожен користувач месенджера Viber

Мобільний додаток Viber давно завоював популярність серед користувачів. На жаль, більшість з них не знайома з усіма секретами Viber. Gazeta.ua пропонує переглянути таємничі функції додатка, які потрібно знати всім користувачам.

1. Приховати інформацію про те, коли ти був у мережі

Для цього потрібно зайти в "Налаштування" – "Конфіденційність" і відключи статус "У мережі". Навіть якщо ти зайдеш в Viber, про це ніхто не дізнається.

2. Приховати статус про перегляд повідомлень

Щоб абонент не дізнався про те, що ви прочитали повідомлення від нього, потрібно зайди в налаштування, обрати розділ "Безпека" і зняти галочку з пункту, який відповідає за сповіщення про прочитання повідомлень.

3. Зберегти пам'ять телефону

Фото і відео з чатів в Viber за замовчуванням зберігаються у телефоні. Щоб не переповнювати пам'ять зайвими фото та відео, краще цю функцію відключити. Для цього треба зайти в "Налаштування" – "Мультимедіа" і відключити "Зберігати в галерею".


4. Відправити журнал повідомлень собі на пошту

Щоб створити резервний файл свого журналу повідомлень на комп'ютері, можна відправити переписку собі на e-mail. У Viber текст можна переслати так: "Налаштування" – "Виклики та повідомлення" – "Відправити журнал повідомлень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Листування українців у Viber і WhatsApp читатиме СБУ – голова НАБУ

5. Приховати фото профілю від невідомих користувачів

Якщо ви не бажаєте, щоб фото профілю бачили всі користувачі - зайдіть у налаштування і в розділі "Конфіденційність" оберіть "Фото профілю" – "Ніхто". Тепер користувачі, яких немає у списку твоїх контактів, не побачать твоє фото.

6. Прибрати синхронізацію з іншими додатками

Практично всі програми та ігри, які встановлені на телефон, синхронізуються з Viber. Таким чином, вони є доступними і для інших контактів.
Щоб відключити цю функцію, перейдіть у "Налаштування" – "Конфіденційність" і зніміть галочку з пункту "Використовує додаток".

7. Поставити пароль

Якщо ви не хочете, щоб хтось прочитав ваші повідомлення, можна поставити на Viber окремий пароль. Сам месенджер не передбачає цього, але таку корисну програму можна легко завантажити App Store і поставити за лічені хвилини.

Нагадаємо, оновлений Viber дозволить здійснювати дзвінки на iOS- і Android-смартфони.

Зараз ви читаєте новину «7 таємниць, про які має знати кожен користувач месенджера Viber». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути