неділя, 03 листопада 2013 12:15

58-річний індус має вуса завдовжки у 4,5 метри і на цьому не спиняється
9

Фото: Фото: bigpicture.ru

58-річний житель Індії є щасливим володарем найдовших вусів у світі. Довжина предмета його гордості складає більше 4 метрів.

Індієць Рам Сінгх Чаухі почав відрощувати свої вуса в 1970 році, і з тих пір жодного разу їх не підрізав. На даний момент довжина його вусів становить більше 4,30 метра, і гордий чоловік з Раджастхана є рекордсменом книги рекордів Гіннесса в номінації "найдовші вуса у світі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художник хоче перепливти протоку на двох гарбузах

Чаухан, подвиг якого був визнаний Книгою рекордів Гіннеса, до цих пір продовжує відрощувати вуса, але в останні роки їх зростання різко сповільнилося. Однак навіть це не допомогло претендентам наблизитися до його рекорду. 58 - річний чоловік каже, що одним із секретів такої вражаючої рослинності на обличчі - є ранній початок . "Зі старінням, гормони стають слабшими, і швидкість росту зменшується", - каже Рам, але навіть зараз щорічно до його вус додаються кілька сантиметрів.

Зараз ви читаєте новину «58-річний індус має вуса завдовжки у 4,5 метри і на цьому не спиняється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути