вівторок, 05 липня 2016 16:59

Знаки Зодіаку перетворилися на смайли

Молода індійська художниця-графік Нупур Бхардвай намалювала нові іконки знаків Зодіаку. Спеціально для використання їх в соцмережах.

Кожен з 12-ти Зодіаку-смайлів має свій яскраво виражений характер. Він базується на властивостях знака.

Овен, Телець, Близнюки

Автор: edinstennaya.ua
 

Овен - веселий та повний енергії. Відкритий для нових ідей, любить свободу та незалежність. Він сміливий, упертий, схильний до необдуманих вчинків. Іноді буває неспокійним та метушливим. Коли розлютити - агресивним.

Телець - спокійний та працьовитий. Товариський та приємний в спілкуванні, якщо його не зачіпати. Поводиться злегка відсторонено та є загадкою для оточуючих. Цих людей тягне до гармонії та комфорту.

Близнюки завжди в русі, в пошуку чогось нового. Вони цікаві та хитрі. Бувають шкідливими та примхливими. Самі себе вважають унікальними. Представники цих знаків можуть працювати та базікати одразу за двох.

Рак, Лев, Діва

Автор: edinstennaya.ua
 

Раки - дуже суперечливі натури. Вони можуть здаватися черствими, але під товстим панциром знаходиться чуйне серце. Вони люблять, щоб в їх житті все було "правильно". Дістають цим оточуючих. Люблять скаржитися, скиглити, ображаються, коли їх ніхто не слухає.

Лев вважає себе головним в будь-якій компанії. Він - природжений лідер. Лев може бути грайливим та ласкавим, а може заричати і вкусити. Не забуває заподіяні кривди та зради. Слабкість - його марнославство.

Діви - дуже приземлені персони. Виглядають черствими та цинічними. Насправді дуже чутливі. Їх покликання - служити людям. Немає кращих докторів, учителів, ніж Діви. Їх найкраща риса - відданість.


Терези, Скорпіон, Стрілець

Автор: edinstennaya.ua
 

Терези прагнуть до рівноваги та гармонії. І дуже засмучуються, коли у них це не виходить. Все їхнє життя - пошук балансу та істини. Вони чарівні. Найкраща риса - вміння заводити друзів та зберігати дружбу на все життя.

Скорпіон не по роках розумний. Часто проявляє лідерські якості. Його головна проблема - вибір між владою любові та любов'ю до влади. Скорпіони потайливі і загадкові. Однолюби. Ніколи не забувають зради.

Стрілець - найавантюрніший знак. Слідує за всім, що здається привабливим. Швидко остигає. Волелюбний та не вміє задовольнятися чимось одним. Представники цього знаку зазвичай дуже добрі та щедрі, але легковажні. Люблять подуріти.

Козеріг, Водолій, Риби

Автор: edinstennaya.ua
 

Козеріг володіє неймовірним терпінням та завзятістю. Він завжди досягає своєї мети. Головне - правильно її визначити. Вони обережні, але нестримні. Мають оригінальне почуттям гумору. Козеріг відкриває свою душу далеко не всім.

Водолії енергійні, діяльні та здатні приймати самостійні рішення. Мають гарну інтуїцію. Дуже комунікабельні. Їм потрібен співрозмовник та споріднена душа.

Риби чутливі й жалісливі. Завжди готові допомогти всім, хто потребує. Часто представники цього знака поводяться нераціонально, нерозумно і мрійливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядають герої діснеївських мультиків без комп'ютерної анімації

Зараз ви читаєте новину «Знаки Зодіаку перетворилися на смайли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути