вівторок, 28 лютого 2012 16:55

Жінка 3 години не давала власному коневі потонути в болоті
14

Жителька містечка Жілонг, що недалеко від Мельбурну, кілька годин чекала на рятувальників, утримуючи голову свого коня над поверхнею болота. Це трапилося тоді як міс Грехем разом із донькою вирушила на кінну прогулянку. В якийсь момент обидві тварини почали стрімко загрузати у багні.

"Це було жахливо! - розповідає міс Грехем. - Я їжджу тут верхи вже майже 20 років, і ще ніколи не бачила жодної ознаки того, що тут - небезпечний болотистий грунт."

Тварин швидко затягувало у грязюку. Перш ніж покликати на допомогу, жінка допомогла вибратися з болота доньці та її меншому коневі. Дівчинка одразу ж побігла до автівки, щоб викликати допомогу, жінка ж повернулася до власного коня і намагалася допомогти йому вибратися з болотяної пастки, однак і й сама почала загрузати у багні.

"В якийсь момент я подумала, що ми вже не виберемось. Болото було скрізь і я відчувала, що ми з конем опускаємося усе глибше. Мені лишалося тільки молитися, аби рятувальники прибули якнайшвидше! - розповіла збентежена міс Грехем. - Я відчула страшенну втому, лише побачивши рятувальну службу."

Рятувальники допомогли жінці вибратися з болота, а щоб витягти коня довелося залучити трактор та швидку ветеринарну допомогу. На щастя, тварина не отримала жодних значних пошкоджень та, як і її господарка, поступово опановує себе. На думку ветеринарів, кінь навряд чи врятувався б, якби не його сердечна господиня.

Зараз ви читаєте новину «Жінка 3 години не давала власному коневі потонути в болоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути