пʼятниця, 08 березня 2013 03:58

Замість квітів жінкам дарують букети із ананасів, дині, яблук та полуниці
5

Фото: Фото: Володимир Мукан

Фруктові букети є хорошою альтернативою квітковим й чудовим подарунком на 8 березня.

"Ці букети так само естетично виглядають, але їх ще можна й з'їсти, - зазначив власник одного з інтернет-магазинів, який займається оригінальними подарунками, Юрій Опришко. - Фруктовими букетами, як правило, можна у десятки разів більше здивувати людину, ніж звичайним квітковим".

Всі фрукти оформлені подібно до квітів — ромашка складена із ананасу та дині, листки — із шматочків яблук, інші квіти — із великих виноградин і полуниці.

"Один із найпопулярніших наших букетів називається "Тропікано". Він коштує 939 гривень, але зараз у нас знижки, і його придбали за 500 гривень. Замовили в апеляційний суд Києва. Такі букети популярні до 8 березня. Чоловіки хочуть здивувати коханих і замовляють у нас фруктові композиції", - розповів Опришко.

Вартість букета залежить від ваги витрачених на нього фруктів і композиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний авітаміноз долають збалансованим харчуванням

"Ми можемо робити більше 62 букетів із різних складників. Наприклад, один чоловік замовляв для своєї дружини, яку виписували із пологового будинку, букет із різних видів сиру, винограду та полуниці. Взагалі ціна наших букетів коливається від 160 і до 4 тисяч гривень. Найчастіше замовляють композиції до 500 гривень", - уточнив менеджер.

За його словами, одного разу фруктовий букет замовила 79-річна бабуся на день народження свого чоловіка. Останній був приголомшений, бо не знав про існування таких подарунків.

На виробництво одного букету йде приблизно 3 годин. Їх робить флорист фірми.

"Вона спеціальними формочками із нержавійки американського виробництва вирізає із фруктів потрібні фігури. На День святого Миколая було дуже багато замовлень, на Новий рік - ще більше. У кожний новорічний букет вставляли ананас, вирізаний у формі ялинки, щоб клієнти мали святковий настрій", - розповіли творці подарунків.

Зараз ви читаєте новину «Замість квітів жінкам дарують букети із ананасів, дині, яблук та полуниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути