четвер, 03 листопада 2011 13:27

Іспанець, який вилікувався від раку , поїхав у кругосвітню подорож на велосипеді

Іспанець, який вилікувався від раку , поїхав у кругосвітню подорож на велосипеді

Житель міста Аліканте, Даніель Оренсе вирушив 1 листопада в навколосвітню подорож на велосипеді, яка триватиме понад 6 років. Молодий чоловік нещодавно успішно пройшов курс лікування ракового захворювання і прийняв рішення "цінувати кожну мить життя".

"Моє уявлення про життя повністю змінилося в останні роки, я став його більше цінувати", - говорить Оренсе, що пройшов річний курс хіміотерапії. Протягом подорожі Даніель має намір вести блог в інтернеті, розповідаючи позитивні й негативні моменти подорожі. Коли Даніель доїде до французького кордону, він відключить мобільний телефон, зв'язок з цього моменту буде здійснюватись через інтернет.

Оренсе вирушив у подорож без спеціальної підготовки, проте мандрівник має досвід проходження шляху Святого Якова. Точний маршрут шляху заздалегідь не спланований і буде прокладатись по ходу руху.

Госпіталь Торрев'єха, чиїм пацієнтом був Даніель Оренсе, в рамках програми "спорт + здоров'я" запропонував мандрівникові підтримку медикаментами та медичним спорядженням. Завідувач онкологічного відділення госпіталю Хуан Карлос Тораль Пенья прокоментував, що важливу роль у боротьбі з тяжкими захворюваннями відіграють внутрішні сили людини. Даніель Оренсе став хорошим прикладом борця за життя.

Зараз ви читаєте новину «Іспанець, який вилікувався від раку , поїхав у кругосвітню подорож на велосипеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути