вівторок, 07 липня 2015 19:27

Власник авто знайшов цікавий спосіб уберегти транспорт від крадіжки
6

Власник фургону Volkswagen Transporter вирішив покрити його вінілової плівкою, що імітує іржу, щоб таким оригінальним способом захистити свій автомобіль від викрадення.

Незвичайний тюнінг виконала компанія Clyde's Wraps з Глазго, працівники якої для початку провели точні виміри авто, а потім виготовили плівку, яка реалістично зображує іржу. Вона виглядає так, як ніби була утворена в результаті стікання води з ручок, дзеркал, металевих деталей автомобіля.

Таке індивідуальне замовлення – поки одиничний випадок, тому автовласникові довелося доплатити за додаткові проектні роботи. Тим не менш, такий вид "страховки" від угону авто, очевидно, не найдорожчий з усіх відомих на сьогоднішній момент.

Незважаючи на те, що тепер його машина виглядає як іржаве відро, її власник залишився задоволений результатом. Виникла тільки одна проблема: "Не пройшло і трьох днів, як мене зупинили поліцейські, щоб дізнатися, що відбувається з машиною і чому вона така іржава, – говорить він. – Але адже немає нічого протизаконного в тому, щоб виїжджати в місто на авто з нанесеної графікою. Хоч це і може вводити оточуючих в оману". Так і сталося, і тепер невдачливі грабіжники навряд чи спокусяться зовнішнім виглядом відтюнінгованого за останньою модою фургона.

Зараз ви читаєте новину «Власник авто знайшов цікавий спосіб уберегти транспорт від крадіжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути