середа, 25 вересня 2013 10:00

Вагітна спортсменка піднімає штангу за 2 тижні до пологів
10

Фото: фото:Facebook

Для 35 - річної спортсменки Леа - Енн Еллісон з Лос - Анджелеса, вагітність не привід лежати в ліжку. Леа - Енн повинна народити дитину вже через 2 тижні.

Жінка виклала у себе в Facebook серію фотографій зі спортзалу .

Вагітна Леа - Енн Еллісон піднімає штангу, гир , підтягується і виконує інші важкі фізичні вправи за два тижні до пологів.

Фотографії безрозсудною майбутньої мами викликали жорстку реакцію і десятки тисяч коментарів.

"Мені стало погано, коли я подивилоась на це , - пише Аманда Синк -Марс . - Я щиро сподіваюся, що вагітні зі всього світу не будуть брати з неї приклад. Я сама велика шанувальниця кроссфіта, але лікарі завжди суворо не рекомендували піднімати важкі ваги на такому терміні, тому що ти можеш пошкодити плаценту, нанести серйозні травми малюкові і викликати передчасні пологи, а також викидень. Публікація подібних фото переконує людей, що в таких заняттях немає нічого страшного, але це не так! "

У важкоатлетки знайшлися і захисники, які поспішили дати відсіч розгніваним користувачам Facebook.

"Я думаю, що нас більше повинна турбувати майбутня мати, яка щодня їсть у Макдоналдсі" , - написав Чарльз Бейлі.

Спортсменка поставилася спокійно до висловлювань.

"Люди завжди будуть критикувати те, що вони не розуміють. Найкращі неосвічені люди найбільше кричать . Більшість людей позитивно і схвально ставляться до моїх тренувань. Мені адресують стільки подяк і листів, що я вражена ".

Фахівці Королівського коледжу акушерства і гінекології відзначили, що " оздоровчі тренування можуть бути корисні під час вагітності ", але порадили майбутнім матерям уникати контактних видів спорту і дайвінгу .

Експерти вважають, це помилка, що фізичні навантаження збільшують ризик викидня або проблем зі здоров'ям у майбутньої дитини. Вони пояснюють, що вправи під час вагітності мають безліч переваг для здоров'я матері і благополуччя.
Крім того, активні жінки рідше відчувають безсоння, стрес, тривогу і депресії. Жінки, які займаються спортом під час вагітності, також набирають менше зайвої ваги, знижується ризик для здоров'я, пов'язаний з ожирінням.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна спортсменка піднімає штангу за 2 тижні до пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути