понеділок, 11 березня 2013 15:14

У вінницькому музеї-туалеті живуть привиди
10

Фото: Фото: Вікторія Микитюк

У центрі Вінниці у одному магазині-кав'ярні відкрили музей у туалеті. У ньому висить будуарне вікторіанське дзеркало початку двадцятого століття, старовинна тарілка із побажаннями від колишнього господаря магазину Заваркіна. Верхня частина унітазу оздоблена фарфоровими фігурами, які колись належали французам. Стіни прикрашені паперовими грішми царської доби.

Родзинкою  вбиральні є німецький годинник, який відраховує час назад. На ньому написано "Кожен може повертатися назад". Цей годинник символізує приємні спогади. У кожного вони особливі.

Із ідеєю туалету-музею допомогли відвідувачі магазину.

"Це сталось десь півроку тому. Люди підходили й казали, що все в нас у старовинному стилі, а туалет простий. Варто це змінити. Всі експонати ми купували на аукціонах. Ціну не можу сказати, бо це таємниця", - розповідає креативний директор музею Ольга Федун.

Жінка каже, що у цьому туалеті живуть привиди.

"Нещодавно працівники не могли відкрити двері вбиральні, бо зсередини було закрито. Думали, що комусь із відвідувачів стало погано. Кликали, але ніхто не відзивався. Лише одна людина знала, де ключ, але її тоді не було на роботі. Подзвонили до неї, щоб дізнатись, де лежить той ключ. Відкрили, а там нікого нема. Скоріш за все то привиди. Адже кожна річ має свою історію та енергетику", - каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «У вінницькому музеї-туалеті живуть привиди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути