середа, 17 липня 2013 10:05

У Токіо можна скуштувати абсолютно чорний хот-дог

Японія славиться своїми дивацтвами у виборі продуктів, і тепер можна додати до цього списку ще одне курйозне частування. Чорний, як земля, хот-дог б'є всі рекорди за популярністю серед іншого фаст-фуду, хоча він виглядає так, ніби його дуже передержали у мікрохвильовці.

Це 30-сантиметрове "диво" пропонують в районі Акіхебара в Токіо. Ідея ця не нова. З'явилися подібні гамбургери в цьому році в мережі швидкого харчування Burger King, яка випустила новий преміум гамбургер Kuro, що виглядає дуже незвично - чорна булочка і темний кетчуп, але м'ясо і овочі були звичайного кольору. Проте мережа Vegas Premium Hot-Dogs в районі Акіхебара у Токіо вирішила переграти конкурента, і випустила свою відповідь - абсолютно чорний хот-дог, в якому всі інгредієнти теж повністю чорні.

Ця мережа вже відзначилася, випустивши у продаж простий 30-сантиметровий хот-дог, але з того моменту, як у продаж надійшов його чорний побратим, від клієнтів немає відбою. Здавалося б, їжа такого кольору повинна була відлякати одним своїм виглядом, але ні. Побачивши на рекламних щитах цей "делікатес", люди просто не можуть встояти перед бажанням спробувати його.

Ставка на цікавість зіграла повністю. Тепер усі, хто пробував "новинку", сперечаються, чому ж пофарбували продукти в ньому. Багато хто припустив, що продукти пофарбували чорнилом кальмара. Але секрет виявився простий - мережа використовує їстівне деревне вугілля з бамбука, стовчене у порошок. Його давно використовують в Азії в якості продовольчої фарби. Цей порошок не має ніякого присмаку і не псує їжу. Коштує цей хот-дог 6 доларів.

Зараз ви читаєте новину «У Токіо можна скуштувати абсолютно чорний хот-дог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути