вівторок, 10 січня 2012 17:59

У швейцарський ніж умістили терабайт пам'яті

У швейцарський ніж умістили терабайт пам'яті

Швейцарська компанія Victorinox представила багатофункціональний армійський ніж, поєднаний з твердотілим накопичувачем (SSD) об'ємом до 1 терабайта. Він дозволить вмістити в кишені 220 млн сторінок тексту, аудіофайли загальною тривалістю два роки або 330 тисяч фотографій обсягом до 3 мегабайт кожна.

Аксесуар, обладнаний графічним дисплеєм, також уміє автоматично синхронізувати і робити резервні копії файлів з комп'ютера. Весь вміст SSD-накопичувача шифрується по криптоалгоритму AES (Advanced Encryption Standard) з ключем довжиною 256 біт, пише техноблог BGR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електричний мотоцикл з закритим кузовом може подовгу стояти вертикально

Інструмент також обладнаний стандартним для швейцарських ножів набором з леза, ножиць, відкривачки і пилочки для нігтів. Як стверджується в прес-релізі, до комп'ютера накопичувач може підключатися як через інтерфейс eSATA (II і III), так і USB 2.0 і 3.0. Доступні ємності - 64 Гб, 128 Гб, 256 Гб або 1 терабайт.

Складаний ніж буде представлений на міжнародній виставці Conusmer Electronics Show 2012, що проходить в ці дні в Лас-Вегасі. Аксесуар надійде в продаж до квітня цього року. Ціна на нього поки не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «У швейцарський ніж умістили терабайт пам'яті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути