четвер, 22 жовтня 2015 18:28

В Одесі пам'ятник Леніна перетворили у Дарт Вейдера, що роздає wi-fi

Пам'ятник персонажу відомого фільму "Зоряні війни" Верховному головнокомандувачу Імперської армії Дарту Вейдеру з'явився в Одесі.

Як передає місцеве видання "Думськая", він стоїть на території заводу "Пресмаш".

Пам'ятник створив одеський художник Олександр Мілов. Цікаво, що у Дарта Вейдера скульптор перетворив заводський пам'ятник Володимиру Леніну, який підлягав демонтажу відповідно до "декоммунізаціоного" законодавства.

Тепер статуї ніщо не загрожує.

 

Монумент був змінений на прохання трудових колективів підприємств, розташованих на "Пресмаш", а також жителів прилеглих будинків і робочих гуртожитків, пише видання.

"Все тече, все змінюється, на місце старих героїв приходять нові, і так весь світ крутиться", - прокоментував встановлення пам'ятника завідувач складу готової продукції Семен Горбунов.

"Прессмашевскій" Ленін був зроблений з гіпсу і за десятиліття неабияк занепав.

 

Скульптору довелося зміцнити статую, покривши її особливим складом, формула якого тримається в секреті. "Вейдерівські" деталі виготовлені з титанового сплаву і приклеєні до вождя світового пролетаріату спеціальним клеєм, який використовується при роботах у відкритому космосі.

Навколо пам'ятника облаштують зону відпочинку. Також статуя "роздає" бездротовий інтернет - відповідне обладнання вбудовано в голову Вейдера.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі пам'ятник Леніна перетворили у Дарт Вейдера, що роздає wi-fi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути