вівторок, 28 лютого 2012 12:51

В Німечинні можна здійснити прогулянку на висоті пташиного польоту
5

Фото: Фото: Kulturologia.ru

У відвідувачів національного парку "Баварський ліс", що розкинувся на кордоні між Німеччиною і Чехією, з'явилася унікальна можливість помилуватися ялиновим лісом з висоти пташиного польоту. За два роки тут було побудовано дерев'яні мости-переходи на висоті 25 метрів, що дозволяє всім бажаючим прогулятися над верхівками дерев.

Масштаби проекту вражають: загальна довжина містків становить 1300 метрів. Здійснивши досить тривалу прогулянку, туристи потрапляють в химерну куполоподібну будову. Висота купола 44 метри, на оглядовий майданчик ведуть гвинтові сходи, з яких у ясну погоду відкривається чудовий вид на північну гряду Альп.

У парку все продумано до дрібниць, перепади висот приховуються за рахунок рухомих конструкцій переходів. Це додає екстремальності прогулянці, але в той же час дозволяє батькам ходити з колясками, не відчуваючи незручностей. З метою безпеки під оглядовими майданчиками натягнуті сітки, тому туристи можуть спокійно милуватися ландшафтом з висоти в 50 футів.

Зараз ви читаєте новину «В Німечинні можна здійснити прогулянку на висоті пташиного польоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути