четвер, 26 січня 2012 13:31

70-річна студентка здає сесію в московському ВНЗ

70-річна студентка здає сесію в московському ВНЗ

У московському ВНЗ здає сесію 70-річна жінка, яка присвятила педагогіці все своє життя.

З досвідом роботи більше 40 років вищу освіту Валерія Анікіна здобуває вперше в житті. У молодості вона закінчила педагогічне училище, після чого стала працювати в дитячому садку. Тільки тепер педагогічний працівник вирішила вступити до Московського гуманітарного педагогічного інституту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 91-річна бабуся стала найстарішим учителем йоги в світі

Проблем у спілкуванні з юними одногрупниками не виникло - спочатку вони поставилися до неї трохи насторожено, проте пізніше Валерія Володимирівна стала для них "своєю".

"Нам важливо не те, що вона отримує гарні оцінки, а її мотивація, - розповіла керівник кафедри педагогіки і методики дошкільної освіти МГПИ Наталія Мікляєва. - Дивлячись на неї, інші студенти змінюють своє ставлення до навчання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві живе найстаріша українка віком 110 років

За словами співробітників навчального закладу, студентка активно бере участь у діяльності інституту, залучаючи до його проектів співробітників і вихованців дитячого саду. Завдяки такій ініціативі дитячий садок, який очолює Анікіна, став одним з кращих у Північному окрузі столиці.

"Я вирішила підвищити рівень знань, щоб крокувати в ногу з часом, - каже Валерія Анікіна. - Мені дуже цікаво вчитися, та й відчуваю я себе набагато молодшою. Разом з іншими студентами приходимо на лекції, а потім кричимо "ура" і біжимо в їдальню" .

Зараз ви читаєте новину «70-річна студентка здає сесію в московському ВНЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути