середа, 09 вересня 2015 16:15

У центрі Києва відбудеться "Велике грузинське застілля"

 

26-27 вересня Національний ботанічний сад ім. Гришка перетвориться... на колоритну Грузію! На щедрому "Великому грузинському застіллі", присвяченому 125-річчю легендарної мінеральної води "Боржомі", гостей чекають тисячі хачапурі, хінкалі і шашликів, сотні головок сиру, ріки вина, десятки соусів, а також кулінарні майстер-класи кращих шеф-кухарів.

У програмі найсмачнішого осіннього свята меню від більше ніж 20 грузинських ресторанів, дегустації вина і спецій, концерти живої музики ― від старовинних наспівів до сучасного диско-діджея, кінопокази улюблених грузинських фільмів, майстер-класи ковалів і гончарів, уроки грузинської мови і каліграфії і, звичайно ж, запальні танці ― мтіулурі, картулі та лезгінка.

"Ми щасливі запросити киян відзначити таку важливу для нас дату, познайомити з традиціями святкування у Грузії, адже саме "Боржомі" ось уже 125 років є невід'ємним атрибутом будь-якого грузинського застілля!" ― говорить представник ТМ "Боржомі" Оксана Панкіна.

Головне завдання організаторів ― створити на території ботанічного саду маленьку Грузію. Добре, що ландшафт дозволяє.

"Велике грузинське застілля" відкриється у зоні Гірського саду. Це мальовниче місце нагадує Кавказькі пейзажі і, мені здається, дуже гармоніює з ідеєю заходу, ― говорить директор Національного ботанічного саду ім. Гришка Наталя Заіменко. ― Вхід на свято буде безкоштовним, а вартість квитка у ботанічний залишиться незмінною ― 30 гривень. Усі кошти, виручені в ці дні, будуть спрямовані на придбання нових рослин для зони виноградників, без яких важко уявити ботанічний сад і неможливо уявити Грузію".

Чекаємо вас 26-27 вересня з 11:00 до 20:00 в Національному ботанічному саду ім. Гришка ― буде смачно!

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва відбудеться "Велике грузинське застілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути