понеділок, 01 вересня 2014 14:08

В Японії з'явився новий супергерой, що підмітає вулиці
6

Запобігти катастрофі, врятувати людину, яка потрапила в біду, або навіть підмести вулицю - для справжніх супергероїв немає нічого неможливого. Mangetsu Man - чарівний персонаж, якого все частіше бачать мешканці Токіо. Озброївшись віником і совком, цей чистюля відправляється здійснювати "санітарно-гігієнічні" подвиги.

Дослівно ім'я цього супергероя перекладається як "повний місяць", саме тому на голові у нього - великий жовтий м'яч. Його основне заняття - прибирання забруднених кварталів Токіо. До речі, нерідко підмітання вулиць він перетворює в цілі театралізовані дійства, оскільки впевнений у тому, що його покликання - дарувати людям радість, щастя і мир.

Японські соціальні мережі просто переповнені фотографіями Mangetsu Man, на яких видно, як він підмітає вулиці, згрібає в мішки торішнє листя, підгодовує тварин у зоопарку. Є навіть кумедний знімок, на якому видно, як Mangetsu Man відпочиває після робочого дня.

Звичайно ж, встановити особу Mangetsu Man практично неможливо: він уникає спілкування з журналістами, не дає інтерв'ю, щоб не змогли впізнати його по голосу. Замість цього час від часу записує звернення до городян, спотворюючи голос за допомогою свого смартфона.

Зараз ви читаєте новину «В Японії з'явився новий супергерой, що підмітає вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути