вівторок, 11 жовтня 2011 10:04

У США безробітних втішають "оптимістичними" листівками

У США безробітних втішають "оптимістичними" листівками

Коли в американців не вистачає слів для того, щоб втішити своїх рідних, вони надсилають їм листівки зі смішними картинками й цитатами. Ось і в непростій економічній ситуації в жителів США з'явився привід посміхнутись. На прилавках з'явились послання, які підбадьорюють безробітних, повідомляють місцеві ЗМІ.

Частка таких листівок у загальній масі досить висока - 9%. Майже такий же в країні рівень безробіття. У серпні показник склав 9,1%.

Найбільший у США виробник листівок - компанія Hallmark - випустила відразу вісім різних листівок для людей, які втратили роботу.

Напис на одній з них свідчить: "Не думай про це, як про втрату роботи. Вважай, що це просто час між двома тупими начальниками".

Ще одна листівка заглядає в майбутнє: "Одного разу ти обернешся, подивишся на цей час з мудрістю набутого досвіду й скажеш:" Вау, це був відстій!"

За словами представника Hallmark, в компанії не розраховують, що всі ці листівки стануть хітами продажів, проте вони є своєчасними, тому, безумовно, займуть свою нішу.

Зараз ви читаєте новину «У США безробітних втішають "оптимістичними" листівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути