неділя, 10 січня 2016 16:51

У Дніпропетровську чоловіки напідпитку купались у фонтані супермаркету
5

Фото: ВКонтакте

В Мережі з'явилось відео, як двоє чоловіків купались у фонтані одного із супермаркетів Дніпропетровська. Чоловіки почергово роздяглися до трусів та стрибали у фонтан на очах кількох десятків відвідувачів торгового центру. "Прости меня мама" - вигукував один із веселих плавців. Пригода трапилась вдень 9 січня. Самі дніпропетровчани по різному сталяться до такого роду витівки. Користувачі соцмереж навіть жартують, що чоловіки полізли у фонтан за купою монет, які туди кудали впродовж довгого періоду мешканці міста.

Цікаво, що впродовж купання до чоловіків так і не підійшла охорона. З'явилась вона лише через кілька хвилин і вимагала пояснень такої поведінки. П'ятеро здорованів попросили чоловіків швидко одягнутись, а їхні речі кинули до "візка". "Отдай мои штаны. Куда ты их увозишь" - кричав до охоронця один із купальщиків. Після того, як бідолахи витерлись попередньо підготовленими рушниками, мусили піти за охороною для з'ясування всіх деталей такої поведінки. Чим закінчилась витівка для двох відчайдухів наразі поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську чоловіки напідпитку купались у фонтані супермаркету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути