вівторок, 21 жовтня 2014 12:48

Тропічний павук прожив під шкірою чоловіка 3 дні
5

Під шкіру 21-річного Ділана Томаса, під час його відпочинку на Балі, забрався тропічний павук. Перш, ніж лікарі зрозуміли в чому проблема і усунули її, павук прожив у тілі хлопця три дні.

Ділан Томас з Банбері, Австралія, під час відпочинку на Балі, Індонезія, прокинувся якось вранці і виявив червоний слід, який тягнувся від пупка вгору по животу. За словами самого хлопця це виглядало так, ніби хтось подряпав його кінчиком ножа.

Однак на наступний день хлопець відчув пекучий біль, а його шрам почав сочитися. Він повторно звернувся в лікарню, де з'ясувалося, що останні три дні під шкірою молодика живе тропічний павук розміром з головку сірника. В тіло Ділана павук забрався через шрам від нещодавно видаленого апендиксу. Хлопець був дуже радий, коли членистоноге витягли з його тіла.

Тепер на своїй сторінці в соцмережі він жартує, що після цього випадку отримав прізвисько Людина-павук і збирається розвивати свої суперсили. Він також додає, що буде розчарований, якщо йому не вдасться виявити їх.

Зараз ви читаєте новину «Тропічний павук прожив під шкірою чоловіка 3 дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути