пʼятниця, 11 січня 2013 15:11

Татуйований чех вийшов у лідери президентських перегонів
5

Композитор і професор театрального факультету Академії виконавчих мистецтв у Празі Владімір Франц народився 1959 року у Празі у родині електроінженера та медсестри. 1982 року закінчив юридичний факультет, паралельно вчився на образотворчому відділенні. Був сценографом, художником, композитором, керівником аматорського театру.

Зараз цей неординарний, повністю вкритий татуюванням чоловік балотується на посаду президента Чехії. Крім того, він - один з лідерів політичних перегонів.

Кандидатуру композитора висунула ініціативна група, яка виникла в соціальній мережі Facebook. Сам Владімір Франц про це не знав, хоч пізніше підтримав рішення групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повністю вкритий татуюваннями композитор балотується у президенти Чехії

Франц не соромиться свого зовнішнього вигляду — він упевнений, що головне — це людська суть. Він також пишається тим, що досі не займався політикою, але мав можливість спілкуватися із провідними культурними діячами світу, і не раз займав керівні посади — а це допоможе йому взяти керівництво державою у свої руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чеський фотограф показав на виставці своє бачення Севастополя

Франц розлучений, має дочку від першого шлюбу. Зустрічається з фотографом Ідою Саудковою. Усі деталі його життя та суспільної діяльності описані на передвиборчому сайті кандидата.

Зараз ви читаєте новину «Татуйований чех вийшов у лідери президентських перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути