понеділок, 29 вересня 2014 18:22

Щеня і бабуся "в оренду" - найдивніші послуги в усьому світі

Щеня і бабуся "в оренду" - найдивніші послуги в усьому світі

Якщо є попит, пропозиція завжди знайдеться.

Зараз можна замовити і купити все що завгодно. Але є і зовсім нетипові пропозиції.

Пропонуємо вашій увазі список з 15 найдивніших послуг у світі.

1. Японська послуга "Просимо вибачення".

Просити пробачення завжди нелегко, і японці не виняток. Кілька компаній в Японії подумали, що на ринку не вистачає людей, готових попросити за вас пробачення. Ці компанії готові просити вибачення за вас у кого завгодно і за що завгодно. Звісно, не безкоштовно. Вартість послуги варіюється від 96 доларів за вибачення за телефоном до 240 доларів за особисте вибачення.

2. Автобус для людей, які страждають від похмілля.

Встрибуйте в "похмільний" автобус після дикої ночі в Лас-Вегасі, на борту якого вам будуть надані різні зручності. Наприклад, крапельниця і різні ліки від нудоти. З перепою звучить непогано, хоч і коштує недешево.

3. Цуценя в оренду.

У штаті Юта можна взяти в оренду милого пухнастого цуценя всього за 15 доларів на годину. Компанія навіть доставить собачку за вашою адресою. Ідея в тому, що це свого роду "пробник" - люди, які беруть собак в оренду, в результаті забирають їх назовсім, прив'язавшись до нового чотириногого друга.

 

4. Послуга папараці.

Ви коли-небудь хотіли відчути себе знаменитим? Тепер це можливо всього за 500 доларів. Одна компанія "Celeb 4 a Day" ("Знаменитість на один день") пропонує вам послуги папараці і "фанатів". Найняті люди будуть кричати від захвату, як ваші справжні шанувальники, і фотографувати вас, поки ви йдете по вулиці. Послуга поки що доступна в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі і Сан-Франциско.

5. Карлик за викликом.

Хочете зробити свою вечірку незабутньою? Додати їй "гостроти"? Зараз це доступно, якщо ви живете в США, Великобританії або Канаді. Ви можете орендувати карлика на годину, щоб зробити свою вечірку ще більш цікавою.

6. Бабуся в оренду.

Австралійська компанія "Бабусі в оренду" пропонує безліч бабусь на ваш вибір з різними вміннями. Оплата погодинна. Більше ніяких самотніх вечорів без смачного "бабусиного" пирога.

7. Створення портрета з власного праху.

Компанія з штату Вірджинія всього за 127 доларів намалює портрет вашого померлого родича з його ж праху після кремації.

8. Курка в оренду.

Ще одна австралійська компанія пропонує вам можливість орендувати нового домашнього улюбленця - курку. Слоган цієї компанії: "Якщо ви повернете її, значить це була оренда. Якщо ви залишите її, значить ви її купили".

9. Доставка їжі в камеру смертників.

Компанія "Останній обід" з Торонто доставляє останній обід в'язню, засудженому до страти. У комплекті йде DVD-диск і паперова маска ув'язненого.

10. Друг в оренду.

Сайт RentAFriend.com готовий задовольнити всі ваші потреби і вимоги в плані платонічних відносин. З 2009 року ця компанія дозволяє людям по всьому світу орендувати друга для спільних занять. Вартість оренди - від 10 доларів на годину.

11. Оренда іноземця.

Японська компанія дозволяє своїм клієнтам орендувати іноземця, з яким можна "зависнути". Схоже, відмінна робота, якщо ви іноземний студент і прибули в Японію в якості туриста.

12. Оренда людини, яка стоїть у черзі за вас.

Черга - один з найбільших недоліків того ж Нью-Йорка. Всього за 25 доларів в годину і ще по 10 баксів за кожні 30 хвилин, ви можете орендувати людину, яка буде стояти в черзі за вас.

13. Оренда помічника для того, щоб "підчепити" дівчину.

Компанія Professional Wingman в Нью-Йорку і Бостоні, а також компанія Wingman Pro в Лос-Анджелесі нададуть вам професійну допомогу, щоб підкотити до дівчини в барі. Все досить просто: до вас приставляють симпатичного і впевненого в собі актора, який допоможе "розтопити лід" і почати розмову, а далі вже справа за вами.

14. Оренда людини, яка обере бар або нічний клуб.

У всіх, напевно, таке було: збираєшся в нічний клуб, але боїшся, що там буде дуже мало народу. Як дізнатися заздалегідь? Тепер це можна зробити завдяки додатку Crowdmug для iPhone. Люди, що працюють з цим додатком, часто відвідують подібні заклади. Коли ви вибираєте який-небудь бар чи клуб, людина, що знаходиться в даний момент у цьому закладі, отримує повідомлення на свій телефон, фотографує зал зсередини і відправляє вам. Ви побачите бар зсередини, не встаючи з дивана. А людина, яка зробила фото, отримає гроші.

15. "Приберемо за вашою собакою".

Якщо вам ліньки прибрати двір чи на вулицю за власним собакою, компанія DoodyCalls з Вірджинії зробить це за вас. Між іншим, вони прибирають собаче лайно з 2000 року.

Зараз ви читаєте новину «Щеня і бабуся "в оренду" - найдивніші послуги в усьому світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути