четвер, 01 вересня 2016 16:42

Сексуальні контрабандисти намагалися провезти в Австралію 95 кг кокаїну
12

Фото: dailymail.co.uk

Двох дівчат з Канади звинуватили у контрабанді 95 кілограмів кокаїну на суму у понад 30 мільйонів доларів. Меліна Роберж та Габріела Лагас подорожували на круїзному лайнері, який плив з Великої Британії до Австралії.

Разом з дівчатами затримали також їхнього друга Андре Таміне. Зараз тріо з Квебека перебуває у в'язниці за імпорт "комерційної кількості лікарських засобів". Пише Daily Mail.

З фотографій у соцмережі Instagram видно, що дівчата встигли насолодитися життям перед ув'язненням. Контрабандистки пили напої з кокосів на пляжах, каталися на квадрациклах пустелею та купалися у кришталевій воді океану. Події відбувалися під час подорожі у круїзі за $ 20 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шотландець знайшов діаманти заховані в обшивці стільця

Прикордонна служба Австралії повідомила, що ще ніколи не затримувала людей, які перевозили таку кількість наркотиків. Друзі перебуватимуть під вартою до наступної появи у суді 26 жовтня.

"Це найбільша конфіскація наркотиків через пасажирський потік. Через аеропорт або круїзні судна, кількість кокаїну у 95 кг є найбільшим випадком, який ми коли-небудь бачили в Австралії", - сказав співробітник відомства.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальні контрабандисти намагалися провезти в Австралію 95 кг кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути