середа, 11 листопада 2015 16:12

Нумеролог розповіла, як сьогодні загадувати бажання, щоб вони збулися

Нумеролог розповіла, як сьогодні загадувати бажання, щоб вони збулися

Якщо ви коли-небудь хотіли взяти своє життя під контроль, то сьогодні саме цей день, запевняє нумеролог Людмила Савіна.

"З 19:47 11 листопада до 07:25 12 листопада за київським часом настане перший місячний день. Він дає вам шанс стати господарем своєї долі. Це дуже важливий період, від якого залежить весь подальший місячний місяць." - каже Людмила.

Протягом першої години з 19:47 до 20:47 11 листопада – варто спланувати події, які мають відбутися протягом першого місячного місяця, який триватиме з 11 листопада до 11 грудня.

Саме в перший час першого місячного дня закладається фундамент майбутнього місяця. Від того, як він буде "закладений", залежить, як цей місяць закінчиться.

Є тільки одне застереження – перший день місячного циклу сприятливий для складання будь-яких планів, крім планів помсти і руйнування.

Першу місячну добу найкраще провести вдома. Якщо такої можливості немає , то постарайтеся хоча б бути особливо терпимими до чужої думки і не брати нічого близько до серця. Ставтеся до всього спокійно, зберігайте почуття гумору.

Навіть якщо ви будете виходити з дому, все ж бажано як мінімум відмовитися від активної діяльності. Краще не приймати гостей, і не ходити в гості, не спілкуватися з великою кількістю людей. А також припинити спілкування з людьми, які вам не подобаються. Не варто в цей день щось купувати або продавати. Намагайтеся більше думати про приємне, можете зайнятися творчістю або тим, що вам приносить задоволення. Будь-яка ваша дія в цей місячний день впливає на виконання ваших бажань протягом усього місячного місяця.

У цей день краще утриматися від освідчень, заручин, а також взяття на себе зобов'язань щодо майбутніх відносин.

Секс може призвести до серйозних захворювань статевої сфери.

Дуже добре в цей день проводити медитації.

Зараз ви читаєте новину «Нумеролог розповіла, як сьогодні загадувати бажання, щоб вони збулися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути