понеділок, 22 квітня 2013 15:25

На весільному ярмарку молодята готуються до весілля за один день
7

Фото: Фото: Анна Бова

19-21 квітня у Вінниці відбувся четвертий весільний ярмарок, тут можна було підготуватись до весілля за день. Одразу можна було вибрати весільну сукню, тамаду, фото-, відео-зйомки, весільний кортеж, та інші. На захід прийшли близько 5 тисяч людей.

Тут можна було безкоштовно зробити зачіску, макіяж та манікюр.

"Молодята стільки часу витрачають, щоб знайти на весілля саме те, що потрібно їм, - каже організатор фестивалю Ольга Маліновська. – Щоб їм було простіше, щоб вони не витрачали час на пошуки необхідного, вони можуть відвідати фестиваль і організувати все в один день. Крім того, у нас щогодини розігрувалися призи для наречених. Це знижки на весільні послуги, дуже багато було подарунків і весільної символіки".

На трьох концертних майданчиках гостей заходу розважали артисти. Були музиканти, танцюристи, гумористи, міми. Дітей розважав двохметровий білий плюшевий ведмідь.  Головним призом для молодят був розіграш тижневої весільної подорожі до Відня. Для цього потрібно було заповнити купон, вкинути його до скриньки. А ведучий визначив переможця. Основна вимога – щоб весілля було заплановане не менше, ніж за три місяці та обов'язкова присутність у залі під час розіграшу. Подорож виграла пара з Немирова.

Наречена - студентка Вінницького педагогічного коледжу, 18-річна Олена Павлишина. Наречений – 25-річний Андрій Потребенко, працює водієм у Немирівській податковій. Весілля пара запланувала на 28 вересня 2013 року.

"Я приїхала на ярмарок як модель, мене попросила знайома візажистка Галина, - розповідає переможниця Олена Павлишина. - Мене нафарбували, я одягла весільну сукню і приготувалася до дефіле наречених. В ньому брали участь всі бажаючі дівчата. Після дефіле оголошують результати розіграшу. У мене руки почали труситися, коли назвали нашу пару. Я не повірила, бо нічого в житті ще не вигравала. Пищала, кричала, раділа… Після весілля обов'язково поїдемо. Туроператор, який подарував подорож, дав можливість нам самим обирати дату поїздки."

Зараз ви читаєте новину «На весільному ярмарку молодята готуються до весілля за один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути