вівторок, 13 січня 2015 12:14

Мер Лондона переночував з бездомними на шматках картону

Мер Лондона переночував з бездомними на шматках картону

В знак підтримки бездомних мер Лондона Борис Джонсон і власник газети Independent Євген Лебедєв провели ніч на вулиці. У них були лише спальні мішки і шматки картону. Мер і підприємець переночували біля собору Святого Павла в лондонському Сіті.

Вони пояснили, що мета їхньої акції - привернути увагу громадськості до проблем безпритульних і посприяти пошуку вирішення проблем. Лебедєв пише, що коли він дізнався про проблему бездомних ветеранів - він відразу відчув, що мусить якось допомогти цим людям.

Лебедєв розповідає, що він звернувся до мера міста з цією проблемою, тоді Джонсон і запропонував Лебедєву зустрітися з цими людьми. В результаті мер і власник ЗМІ вирішили провести ніч на вулиці з бездомними ветеранами.

Для того щоб переночувати мерові Лондона і власнику The Independent видали тільки листи картону і спальні мішки. Лебедєв подякував всевишньому за гарну погоду протягом всієї ночі, лише під ранок вони відчули на своїх обличчях краплі дощу.

Зараз ви читаєте новину «Мер Лондона переночував з бездомними на шматках картону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути