Австралійські дієтологи з'ясували, що сік кокоса (кокосова вода або "молоко") - це найприродніша їжа для людського організму.
Виявилося, що склад кокосового соку максимально наближений до набору речовин, що містяться в плазмі людської крові. Кокосове "молоко" вміщає 17 амінокислот, що наближає його за корисністю до м'яса і всіх молочних продуктів.
Також корисними для людського організму є абсолютно всі продукти харчування, що видобуваються з кокосових пальм, наприклад оцет з кокоса, пише Врач.тв.
Цукор, що виробляється з нектару квітів кокосової пальми, успішно замінює цукор з буряка та тростини. Він багатий вітамінами, мінеральними речовинами і амінокислотами, а також має вельми низький показник впливу на рівень цукру в крові. Це дозволяє вживати його хворим на діабет.
Також цей кокосовий продукт допомагає запобігти виникненню сечокам'яної хвороби і допомагає при профілактиці хвороб серцево-судинної системи.
Коментарі
1