середа, 03 листопада 2010 12:49

Найкращею їжею для людини визнали кокос

Найкращею їжею для людини визнали кокос

Австралійські дієтологи з'ясували, що сік кокоса (кокосова вода або "молоко") - це найприродніша їжа для людського організму.

Виявилося, що склад кокосового соку максимально наближений до набору речовин, що містяться в плазмі людської крові. Кокосове "молоко" вміщає 17 амінокислот, що наближає його за корисністю до м'яса і всіх молочних продуктів.

Також корисними для людського організму є абсолютно всі продукти харчування, що видобуваються з кокосових пальм, наприклад оцет з кокоса, пише Врач.тв.

Цукор, що виробляється з нектару квітів кокосової пальми, успішно замінює цукор з буряка та тростини. Він багатий вітамінами, мінеральними речовинами і амінокислотами, а також має вельми низький показник впливу на рівень цукру в крові. Це дозволяє вживати його хворим на діабет.

Також цей кокосовий продукт допомагає запобігти виникненню сечокам'яної хвороби і допомагає при профілактиці хвороб серцево-судинної системи.

Зараз ви читаєте новину «Найкращею їжею для людини визнали кокос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути