субота, 28 липня 2012 03:09

Канадець випадково вистрілив собі в лоб під час полювання на мишу

Канадець випадково вистрілив собі в лоб під час полювання на мишу

Канадець випадково вистрілив у себе з рушниці під час полювання на мишу, повідомляє Orange News. В результаті інциденту 40-річний Дейл Уітмелл не отримав серйозних пошкоджень - на щастя для нього, куля лише ледь зачепила шкіру на його лбу.Уітмелл намагався вбити мишу прикладом гвинтівки, не знаючи при цьому, що вона заряджена. Коли він спробував задавити гризуна, гвинтівка вистрілила і куля ледь не потрапила в чоловіку в лоб. Він отримав невелику подряпину і був доставлений до медичного закладу, де йому надали допомогу.

У поліції зазначили, що Уітмеллу надзвичайно пощастило відбутися лише подряпиною на лобі. Жителю Канади висунуто звинувачення в необережному поводженні зі зброєю. Через кілька тижнів він має з'явитися в суд. Про долю миші нічого не відомо.

Дейл Уітмелл став не першим, хто постраждав в результаті власної невдалої спроби зловити і знищити гризуна. Так, навесні 2011 року житель американського штату Іллінойс випадково підпалив власний будинок під час полювання на білок, що оселилися в ньому.

Зараз ви читаєте новину «Канадець випадково вистрілив собі в лоб під час полювання на мишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути