середа, 09 вересня 2015 11:40

Художниця малює купальники на тілах Мадонни, Демі Мур і Сінді Кроуфорд
11

Джоан Гейр вміє створювати ілюзію буквально з нічого. Вона здатна намалювати на тілі будь-який одяг і подати її так, що помітити підступ буде зовсім не просто.

Гуру мейк-апу та бодіпейтінгу працює з найвизначнішими журналами, лейблами, компаніями і фотографами. Мадонна, Сінді Кроуфорд, Демі Мур, Олівія Уайльд - всі вони віддавали своє тіло "на розтерзання" її художествам.

Джоан Гейр (Joanne Gair) виступає свого роду ілюзіоністом. До її послуг вдавалися найіменитіші видання Vanity Fair, Rolling Stone, Playboy - і найвідоміші косметичні компанії (L'oreal, Maybelline, Revlon, Oil of Olay, Rimmel), не кажучи вже про значний список дизайнерських лейблів одягу.

Проривом "на велику сцену" для Джоан стала робота на обкладинку серпневого випуску Vanity Fair 1992 року, на якій постала Демі Мур. На Демі не було нічого, крім намальованого костюма. Цей незвичайний образ відомої актриси відкрив Гейр дорогу у всі двері, в тому числі і до проекту Sports Illustrated Swimsuit Issue. Всі намальовані купальники - копії реально існуючих, але у варіанті Гейр вони дійсно "ідеально сидять".

Зараз ви читаєте новину «Художниця малює купальники на тілах Мадонни, Демі Мур і Сінді Кроуфорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути