середа, 04 березня 2015 13:48

Художниця малює приголомшливі оптичні ілюзії на тілах моделей
6

Американська художниця Natalie Fletcher представила серію нових робіт під назвою "Just an Illusion". Вона покрила моделей базовими відтінками синього, жовтого і фуксії, а чорними контурами поверх них створила дивовижну ілюзію перекручених тіл.

Важко повірити, але ця оптична ілюзія зроблена не з допомогою фотошопу, а звичайними пензлями і фарбами. Талановита художниця не мислить свого життя без бодіарту і з кожним разом вона розписує тіла все більш креативними орнаментами, що зачаровують.

Інтерес до живопису Наталі проявляла з раннього дитинства. У підлітковому віці вона постійно малювала. Після закінчення Школи живопису перед 20-річною художницею постало закономірне питання: де знайти роботу. Після декількох невдалих спроб дівчина прочитала оголошення про вакансії художника з розпису тіла. Не маючи досвіду роботи в цій сфері, Наталі з натхненням взялася за справу, і після кількох тижнів практики зрозуміла, що бодіарт - це її покликання.

У портфоліо художниці можна нарахувати не один десяток оригінальних оптичних ілюзій. Вона дуже любить розфарбовувати тіла так, щоб моделі буквально могли "злитися" з навколишньою природою.

Зараз ви читаєте новину «Художниця малює приголомшливі оптичні ілюзії на тілах моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути