середа, 25 лютого 2015 14:45

Голлівудський фотограф облив своїх моделей медом з голови до ніг
6

Blake Little - голлівудський фотограф. В його кадр потрапляють такі знаменитості, як Том Круз, Гвінет Пелтроу. Однак цього разу фотограф вирішив реалізувати абсолютно новий для нього проект - "Preservation". Він запросив на фотосесію абсолютно звичайних людей у віці від 2 до 85 років, різної комплекції і кольору шкіри. І всі вони були облиті справжнім медом.

На перший погляд може здатися, що на знімку зображена воскова фігура, що відливає золотим блиском. Насправді, це справа рук голлівудського фотографа, який облив заради експерименту своїх моделей медом. Результат перевершив всі очікування. Мед ніби "розчинив" риси обличчя, залишивши лише застиглий образ.

Спочатку фотограф почав експериментувати злегка. Він виливав мед на обличчя і конкретні ділянки тіла. Після декількох знімків Блейк вирішив підійти до процесу більш грунтовно і попросив помічників облити моделей медом з голови до ніг. Результат був приголомшливий. На знімках проявлялися застиглі, майже воскові образи.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудський фотограф облив своїх моделей медом з голови до ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути