середа, 26 червня 2013 14:19

Гавайській принцесі Віктор Янукович нагадує голлівудського актора
6

Фото: Фото: Світлана Корженко

Сьогодні президент Віктор Янукович зустрінеться з вождем племені лакота Джозефом Брінгсом та принцесою племені Гавайських островів Каулані Кахалекаї. Про це вони розповіли сьогодні на спільній прес-конференції у столичному агентстві УНІАН.

"Зустріч триватиме одну годину. Скажу вашому президенту, про те, що Україна — це прекрасна країна зі щирими та завжди усміхненими людьми. Побажаю йому дотримуватися культурних традицій України, які є надзвичайно сильними", - сказала принцеса Каулані Кахалекаї.

"Президент Віктор Янукович нагадує мені голлівудську зірку. Під час зустрічі з ним хочу в цьому переконатися", - додала вона.

Гавайська принцеса та індіанський вождь приїхали до Києва для того, щоб привернути увагу суспільства до питань демократії в Україні, обговорити аспекти національної політики та покращення якості життя людей. Під час візиту вони відвідають українські підприємства, зустрінуться з молоддю, проведуть дискусію з членами парламенту та уряду, візьмуть участь у круглому столі із закликом не розпалювати конфлікти на території України.

"Нам Україна страшенно сподобалася. 28 червня, коли повернуся додому, у нас відбудеться з'їзд вождів племен американських індіанців. На ньому всім розкажу про вашу країну", - сказав Джозеф Брінгс.

"Якби запропонували, я міг би залишити тут жити", - додав він.

"Українці мають велике серце та гарний апетит. Я була вражена, коли побачила, наскільки глибока ваша культура. Повезу додому не лише свої враження, а й кілька рецептів. Обов'язково навчу своїх співвітчизників варити борщ та готувати узвар", - поділилася гавайська принцеса.

Зараз ви читаєте новину «Гавайській принцесі Віктор Янукович нагадує голлівудського актора ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути