Ексклюзиви
субота, 04 січня 2020 01:55

Еротика Їржі Ружека: "Жінки живі і тваринні, красиві, але недосконалі"
29

"Що я хочу? Створити фотографії, які ви будете пам'ятати", - каже чеський фотограф Їржі Ружек. Він відомий як автор чорно-білих еротичних фотографій, але сам себе називає автором оголених або напіводягнених портретів.

Коли Ружека питають що для нього значить оголена фотографія – фетиш чи мистецтво, він відповідає: "А кого це хвилює? Для мене це просто оголений портрет, чуттєвий інтимний момент, гарна жінка, відображена моєю камерою".

Свій стиль Ружек називає Uglamour (від слів Ugly – потворний та Glamour – гламурний). "Це моя власна назва для природних і простих фотографій, які показують справжні та правдоподібні емоції. Жінки живі і тваринні, красиві, але недосконалі. Вони ж складні особистості, і саме так я намагаюся їх зобразити, а не так, як би вони постали перед Ватиканом".

З 2006 року його роботи публікують в чеських і закордонних друкованих та інтернет виданнях. Еротичні фотографії Ружека перетворилися в колекційні об'єкти. У липні 2009 року він посів перше місце в конкурсі "Еротика Х", який провів журнал "Рефлекс". Ще одну перемогу здобув у конкурсі "Основний інстинкт 2010".

Художня еротика Їржі Ружека
Художня еротика Їржі Ружека
Художня еротика Їржі Ружека
Художня еротика Їржі Ружека
Художня еротика Їржі Ружека

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф Тоні Келлі: "глядач має здригнутися від своїх думок та бажань"

Зараз ви читаєте новину «Еротика Їржі Ружека: "Жінки живі і тваринні, красиві, але недосконалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути