четвер, 31 березня 2016 12:49

Двійник Кім Кардашьян заробляє по 200 доларів за побачення
6

Дівчина-двійник Кім Кардашьян заробляє на своїй схожості із зіркою. Крістіна Хем з Лос-Анджелеса, США, вже заробила близько десяти тисяч доларів, продаючи побачення з собою, повідомляє Daily Mail.

27-річна дівчина зареєструвалася на сайті для побачень рік тому. Одне таке побачення обходиться чоловікам в середньому у 200 американських доларів. Дівчина настільки популярна, що їй вдалося заробити в загальній складності близько десяти тисяч. Крістіна стверджує, що користувачам сайту подобається її "екзотична і сексуальна" зовнішність, якою вона зобов'язана своїм вірменському корінню.

"Моя особливість в тому, що я нагадую їм Кім Кардашьян, з якою мене і раніше постійно порівнювали", - розповідає в інтерв'ю дівчина-двійник. За словами Крістіна, їй навіть говорили, що вона виглядає краще, ніж її зоряний прототип.

Право на побачення з копією зірки чоловіки відстоюють на аукціоні. З "псевдо-Кім" зустрінеться той, кому вдалося сказати останнє слово в інтернет-торгах.

Залицяльники дівчата не скупляться на дорогі подарунки та оплачують її подорожі по країні. А один кавалер навіть подарував їй півтори тисячі доларів для розвитку її бізнес-ідеї.

Дівчина стверджує, що клієнти зазвичай не розраховують на інтим або відносини з нею: "Більшість з цих хлопців просто хочуть з кимось поговорити, повечеряти, розповісти свої історії".

Вона також розповіла, що зараз перебуває в пошуках свого кохання, а деякі з людей, з якими вона ходила на побачення, стали її хорошими друзями.

Зараз ви читаєте новину «Двійник Кім Кардашьян заробляє по 200 доларів за побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути