середа, 10 серпня 2011 16:25

Для освідчення в коханні китаєць одягнувся морквою

Автор: Фото: METRO
 
Закоханий китаєць Пан Кунь попросив 48 своїх друзів допомогти йому покликати його дівчину заміж. Як повідомляє Orange News, щоб зробити це ефектно, молодий чоловік і його товариші вбралися в костюми гігантських морквин і несподівано для коханої Куня виконали танець, який завершився пропозицією руки та серця .

Незвична танцювальна акція відбулася в торговому центрі в Ціндао на сході провінції Шаньдун кілька днів тому. Коли Пан Кунь разом з подругою Чжао Сіньюй прогулювався по торговому комплексу, він раптом попросив її зупинитись і почекати його, поки він сходить до туалету. Насправді ж він вирушив на зустріч з друзями, переодягненими в морквини. Зустрівшись з ними, він також одягнув костюм овоча й пішов разом з товаришами до дівчини.

Незабаром перед Чжао Сіньюй з'явився натовп морквин, які почали танцювати. Потім вона почула голос свого коханого - він говорив з костюму в мікрофон. Пан Кунь розповідав про свої почуття, згадуючи перше побачення з Чжао. Поки він говорив, дівчина намагалась додзвонитися йому на мобільний, тому що не розуміла, звідки вона чує його голос.

Раптово один з учасників танцю морквин підійшов до дівчини, зняв костюм, і вона побачила перед собою свого обранця. Він став перед нею на коліно й попросив її руки. Відвідувачі торгового центру, що стали свідками морквяної акції, почали кричати дівчині: "Виходь за нього!". У результаті Чжао Сіньюй погодилась стати дружиною свого винахідливого коханого.

Автор: Фото: METRO
 
На організацію морквяного танцю в Куня пішло три тижні й 100 тисяч юанів (близько 15 тисяч 600 доларів). Коли відбудеться весілля китайця та його обраниці, поки невідомо.

Пан Кунь зробив своїй подрузі пропозицію в день, коли відзначається свято Цісіцзе (його ще називають Сорочий святом), яке вважається китайським аналогом Дня святого Валентина. Він відзначається щорічно на сьомий день сьомого місячного місяця за місячним календарем. 2011 року свято випало на 6 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Для освідчення в коханні китаєць одягнувся морквою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути