четвер, 09 серпня 2012 14:17

Чиновник запропонував годувати школярів голубами і пішов у відставку

Чиновник запропонував годувати школярів голубами і пішов у відставку
Фото: diaadia.com.ar

Губернатору аргентинської провінції Кордова довелося усунути від роботи чиновника Оскара де Алленде. Причиною для звільнення стали благі наміри останнього: він придумав, як йому здалося, ідеальний спосіб забезпечити малозабезпечених школярів смачними і дешевими обідами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" запропонував поїти голубів вином і тихцем вивозити з міста

Як повідомляє Dia a Dia Cordoba, де Алленде виніс на обговорення керівництва провінції ідею використовувати для шкільних їдалень голубів, кількість яких в одній тільки аргентинській Кордові досягає 600 мільйонів, що загрожує регіону екологічною катастрофою. Чиновник же вирішив, що подібної мірою можна буде відразу вирішити дві проблеми: нагодувати школярів і скоротити кількість птахів.

Через день 11 місцевих газет вийшли із заголовками штибу "Нужденних хочуть нагодувати голубом миру". Після цього Оскар де Алленде, який негайно отримав прізвисько "птах", був звільнений з уряду зі скандалом, а керівництво провінції заявило, що ініціатива була його власною і вони до неї ніякого відношення не мають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двома голубами наїдається Володимир Турчин

Голуби є серйозною проблемою для екології багатьох регіонів, проте до де Алленде нікому не приходила в голову ідея використовувати їх м'ясо в їжу. В інших країнах з птахами боряться альтернативними способами: наприклад, в Женеві введений штраф за годування голубів у парках.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник запропонував годувати школярів голубами і пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути