четвер, 24 березня 2016 18:42

Британці створили костюм для тих, хто обожнює постійно спати
7

У цю неділю, 27 березня, жителі багатьох країн переведуть свої годинники на годину вперед. А з урахуванням того, що прокидатися на роботу тепер доведеться на годину раніше, любителі поспати будуть шукати будь-яке місце, щоб подрімати. Британці придумали, як вирішити це завдання.

Jurys Inn Hotel Group у співпраці з дизайнером Венді Бенстід, яка шиє костюми для зірок, створили перший в історії костюм-пухову ковдру THE SUVET. В ньому можна спати де завгодно.

Думка про те, що годину сну буде втрачено лякає багатьох британців. Так, більше половини (56%) зазначили, що їм важко щодня прокидатися, 42% опитуваних мають труднощі зі сном, 40% складно змусити себе вилізти з-під ковдри, а 31% людей відчувають страх перед робочим днем. Саме остання причина займає лідируюче місце в списку причин, з яких люди воліють залишатися в ліжку.

Більш того, 54% американців натискають кнопку повтору на будильнику щоранку і майже третина (28%) стверджує, що в ліжку відчувають себе настільки комфортно, що ранковий підйом стає для них подвигом.

Поки що костюм був створений в одиничному екземплярі, але якщо він викличе інтерес у суспільства, компанія розгляне можливість випуску його обмеженим тиражем.

Зараз ви читаєте новину «Британці створили костюм для тих, хто обожнює постійно спати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути