четвер, 19 січня 2017 16:47

Бізнесмен створив "офіс мрії" в історичному замку
20

Фото: bigpicture.ru

Засновник та керуючий директор порталу Money.co.uk, Кріс Морлінг, перетворив історичний замок на офіс. Будівля знаходиться в Сайренсестер, графство Глостершир, на заході Великобританії. Займає площу в 930 кв м. На придбання чоловік витратив $ 3, 7 млн.

"Піклуватися про мою команду - це завдання першорядної важливості. Вони мій найцінніший актив, - вважає бізнесмен. - Мова йде про те, щоб зробити це чудесним, продуктивним робочим місцем. Ми постаралися змоделювати дизайн навколо потреб команди. Деякі люди хочуть працювати стоячи, хтось хоче працювати на самоті. В кінцевому рахунку все зводиться до того, щоб створити простір, де можна відчути себе комфортно."

У новому офісі працівники можуть проводити ділові зустрічі в бібліотеці, крижаній печері або шале. Користуватися ігровою кімнатою та тематичними туалетами в стилі Rolling Stones. Займатися у тренажерному залі або студії йоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина намалювала картину Ван Гога на власному тілі замість самопокарання

Оновлення офісу зайняло 14 місяців. Підприємець опитав кожного з 50-ти підлеглих про те, чого не вистачає на їх нинішньому робочому місці.

Загалом дизайн орієнтований на гумор та соціальну взаємодію. У замку є машини для попкорну, настільний футбол та кінотеатр в стилі "Зоряних воєн". Приймальня нагадує ліс Нарнії.

У дні, коли мотивації недостатньо, співробітники можуть пограти в більярд, приставку PS4 та випити келих пива. Раз на місяць влаштовуються обідні та вечірні посиденьки за рахунок компанії. Щотижня проводяться футбольні та баскетбольні матчі. Співробітники з чудовими результатами отримують до 45% від зарплати у вигляді щорічного бонусу. Кожному пропонується щорічна повністю оплачена міні-відпустка до Флориди, Нью-Йорку, Будапешту, Копенгагену.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен створив "офіс мрії" в історичному замку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути