вівторок, 17 січня 2017 14:47

Дівчина намалювала картину Ван Гога на власному тілі замість самопокарання
3

Фото: boredpanda.com

18-річна Амелія Холл страждала від депресії протягом декількох років. В особливо тяжкі дні вона намагалася завдавати собі болю. Одного разу вирішила зробити щось надихаюче. На своїй нозі намалювала картину "Нічна тераса кафе" Ван Гога. Це її улюблений художник.

"Сьогодні був мій найгірший день протягом тривалого часу. Я відтворила прекрасну картину на моїй шкірі, замість заподіяння шкоди, - написала Амелія на власній сторінці в Twitter. - Я пам'ятаю, як сиділа на півдорозі до закінчення. Мала величезне бажання вимити все це та просто повернутися в ліжко. Але я так рада, що продовжила працювати над ним. Тепер у мене є щось прекрасне. Незалежно від того, наскільки погано все може бути, не варто фізично ранити себе."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадійка зірвала джек-пот завдяки віщому сну

Витвір Амелія Хол малювала близько трьох годин. Кінцеве фото виставила у соцмережі та отримала безліч позитивних коментарів.

Пол Чесней із Лондона, Великобританія, знайшов несподіваний спосіб підбадьорити свою дочку Люсі, після того, як вони пережили сімейну трагедію. Батько, аби відволікти Люсі, зробив подарункові пакетики, в які поклав подарунки для білочок. Фото того, як тваринки розкривають пакетики, виклали у соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина намалювала картину Ван Гога на власному тілі замість самопокарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути