четвер, 30 травня 2013 19:19

Японець знайшов на Марсі ящірку

Ентузіасти, які уважно вивчають фото, зроблені марсоходом Curiosity, в черговий раз поділилися своєю "шокуючою знахідкою" на Червоній планеті. Блогери впевнені, що на Марсі є життя, судячи з того, що там мешкає як мінімум одна інопланетна ящірка, яку і розгледіли на знімку на сайті NASA.

Знахідка належить якомусь японцю, який поділився своїм відкриттям з американським сайтом UFO Sightings Daily, присвяченому НЛО, прибульцям та іншій містиці. Японець стверджував, що зображення нагадує гризуна або дрібного плазуна з чотирма лапами і хвостом, і схилився до версії, що це ящірка. Власник сайту Скотт Варінг сказав, що це вже не перша тварина, "виявлена" на Марсі, нагадавши, що раніше користувачі повідомляли про те, що розгледіли на фото марсохода білку. При цьому він зауважив, що "це явно одна з рідкісних знахідок".

"Якщо на цій планеті існують запаси води, то чому б там немає мешкати такій тварині?" - іронічно припустив власник сайту і запросив користувачів взяти участь у бесіді та висловити свою думку.

Серед блогерів навіть знайшлися такі, хто запідозрив NASA в тому, що агентство завозить на Червону планету тварин, і по черзі випускає на поверхню для біологічних експериментів. Правда, більшість все ж вважають, що на знімку "звичайний неживий камінь, що лежить на землі", пише Digital Journal.

Насправді всюдихід Curiosity, який почав роботу в серпні 2012 року, призначений не для того, щоб проводити експерименти, з'ясовуючи, чи зможе в умовах Марса вижити істота з Землі, а для того, щоб вивчити можливості існування життя, виходячи з геологічного минулого Марса, нагадує Examiner.

Це вже не перший випадок, коли на знімках NASA знаходять незвичайні об'єкти. Особливо спостережливі "фіксували" на Марсі переміщення НЛО, знаходили "марсіанську квітку", яка, швидше за все, була шматком пластика, що відвалився від самого марсохода.

Зараз ви читаєте новину «Японець знайшов на Марсі ящірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути