понеділок, 05 вересня 2016 12:48

"Я зняла свій одяг не для вас" - дівчина шокує мережу гармоніює власного тіла
10

Фото: boredpanda.com

Страждаючи від великої депресії, американка Хайді Вільямс знайшла спокій під час занять йогою. Це повернуло її до життя. Сьогодні вона допомагає іншим знайти себе.

Хайді створила онлайн групи, щоб люди могли з'єднуватися один з одним та ділитися проблемами. Через власне самовідновлення дівчина намагається заохотити людей до терапевтичних занять йогою. Вона виставляє оголені фото у соціальні мережі, демонструючи гармонію власного тіла та розуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка-пілот займається йогою по всьому світу

"Я зняла весь свій одяг не для вас. Для себе. Деякі думають, що, роздягаючись дівчина натякає на секс. Чи це не можливо, що тіло дівчини створене не тільки для сексу? Напевно, саме через це ми так соромимося власних тіл, - пише Хайді у соцмережі. - Час поглянути на красу жінок та людського тіла. Незважаючи на розміри та об'єми. У нас є можливість виразити себе на найглибших рівнях. Відчуйте подих серця. Відчуйте розширення легенів. Подякуйте власному тілу за його щосекундну красу."

Зараз ви читаєте новину «"Я зняла свій одяг не для вас" - дівчина шокує мережу гармоніює власного тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути