четвер, 25 серпня 2011 17:23

93-річна бабуся виграла турнір з ловлі лосося на Алясці

93-річна бабуся виграла турнір з ловлі лосося на Алясці

93-річна мешканка Арізони здобула перемогу в турнірі з ловлі лосося серед жінок у місті Вальдес на Алясці. У змаганні брали участь більше 800 жінок.

Свою перемогу Ленор Граундвотер прокоментувала з гумором: "Риболовля - це скоріше удача, ніж майстерність. Це така ж удача, як і дожити до старості".

Переможниця Срібного дербі виловила лосося вагою більше 7,5 кг. Свій вік Ленор зовсім по-жіночому називати не хотіла: "Мені 39 навпаки".

Організатори першості стверджують, що цей рекорд - найкращий результат протягом останніх 5 років в історії турніру. Досвідчена рибалка спокійно поставилась до рекордного улову: "Ця риба, напевно, несприятливо вплине на мій високий тиск".

Улов суперниць пані Граундвотер, які посіли 2-е і 3-є місця, був менший 1 кг. Як заявила Ленор, найприємніше було навіть не виграти турнір, а подзвонити чоловіку й похвалитись. Чоловік пані Граундвотер був неподалік від місця проведення змагань, він так само ловив рибу на річці Кенай, але на турнір не поїхав.

Зараз ви читаєте новину «93-річна бабуся виграла турнір з ловлі лосося на Алясці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути