пʼятниця, 23 березня 2012 11:18

78-річна індійка стала майстром зі стрільби

78-річна індійка Чандро Томар визнана найкращою жінкою-стрільцем у себе на батьківщині. Сама Чандро ніколи не цікавилася зброєю, але її онука вирішила навчитися стріляти і попросила бабцю сходити з нею у тир.

" Поки чекала на онуку, вирішила сама спробувати. Це побачив тренер і дуже зацікавився: сказав, щоб приходила ще. Мені настільки сподобалося стріляти, що це стало моїм хоббі - і я стала приходити до тиру щотижня", - розповідає Чандро.

Скоро слава про незвичайну бабусю стала ширитися країною, Чандро навіть перемогла на деяких змаганнях, одержала кілька нагород, а на одному з конкурсів навіть перемогла полісмена.

" Вона чудово стріляє. У неї спокійна рука та гострий зір. Я здивувався, коли вперше побачив. Чандро так добре стріляє, що деякі чоловіки навіть відмовляються з нею змагатись - їх бере сором, що муситимуть програти старенькій жінці", - розказав тренер Томар, Фарук Патан.

"Хоч я і люблю постріляти, але життя моє від цього не надто змінилось, - додає Чандро, - Я так само куховарю, перу та доглядаю за своєю домівкою."

Зараз ви читаєте новину «78-річна індійка стала майстром зі стрільби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути