четвер, 14 січня 2016 19:24

15 незвичайних професій, за які платять пристойні гроші
15

Інспектор гральних кісток. Казино зроблять все, щоб не дати гравцям жодного шансу на перемогу. І все ж навіть в Лас-Вегасі грають за правилами. А значить, гральні кістки повинні бути в ідеальному стані: рівні грані, правильна вага, баланс. Ці та інші параметри регулярно перевіряють професійні інспектори.
Визначник статі курчат. Завдання не таке просте, як здається. І від його коректного виконання залежить куряча доля.
Тестувальник ефективності дезодоранту. Ця професія в реальності ще цікавіше, ніж звучить. І її представники навіть не зобов'язані самі користуватися тестованим дезодорантом. Їхнє головне завдання - нюхати пахви «піддослідних» і визначати, наскільки продукт ефективний у боротьбі з запахом поту.
Нирець за м'ячами для гольфу Майданчики для істинно джентльменської гри часто сусідять з річками, озерами та іншими красотами. І туди так люблять відправляти м'ячі недосвідчені гравці. Елітні гольф-клуби можуть дозволити собі спеціально навченого водолаза із зарплатою близько 100000 доларів на рік. Але робота не для боязких: зафіксовано щонайменше два випадки загибелі гольфоводолазів під час виконання службових обов'язків.
Зміїна «доярка». Багато видів вельми отруйні і не проти вкусити людину. У цьому випадку необхідна сироватка-протиотрута на основі все тїєї ж отрути. Рідину з мішечків за зубами рептилії може добути тільки професіонал: він змусить тварину буквально плюватися отрутою в спеціальну ємність. Без шкоди для себе, пацієнта і гада.

Існує безліч корисних професій. Навчаючись в інституті, ви напевно розраховуєте на те, що будете розвиватися і працювати саме в рамках спеціальності, яку з самого початку обрали.

Але з кожним роком зростає попит на нестандартні професії і, варто відзначити, що оплачуються вони більш ніж пристойно.

Представляємо вам список найцікавіших і екзотичних спеціальностей.

Зараз ви читаєте новину «15 незвичайних професій, за які платять пристойні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути