субота, 04 січня 2014 12:27

Снігопад з конфеті, Євромайдан та рекордний фейєрверк - як відсвякували Новий рік в різних містах світу
19

Закохані під вогнями феєрверків у воді біля пляжу Копакабана в Ріо-де-Жанейро. У Ріо-де-Жанейро на набережній Копакабана яскраве піротехнічне шоу тривало 16 хвилин. Салютом керувала спеціальна комп'ютерна програма, загалом було використано 24 тонни піротехніки. Її попередньо розмістили на плотах, поставлених на якір в океані навпроти Копакабани.
Індійські школярі запалюють вогні у місті Агартала. Традиційно в Індії на Новий рік наряджають бананові пальми і прикрашають їх маленькими олійними лампочками. Навколо християнських церков під час свят можна побачити прикраси з червоних квітів і свічок. У соборах проходить нічна меса, а в церквах - різдвяна служба.

Конфетті під час святкування Нового року на Таймс-сквер у Нью-Йорку. Снігопад з конфетті і феєрверки на Таймс-сквер змусили мешканців міста дарувати один одному поцілунки і обійми.
Більше тисячі моржів у святкових вбраннях” здійснили заплив у холодні води річки Форт у Саус Квинсферри, Шотландія. В Європі є лише одне місце, де Новий рік люблять так само пристрасно, як в країнах СНД - це Шотландія. Тут це свято називається Хогманай, і шотландці святкують його весело, яскраво, з розмахом і до самого світанку. Однією з святкових традицій, підтримуваних жителями Шотландії вже багато років, є новорічне моржування.


		
Тисячі людей в Лондоні вишикувалися вздовж берега річки Темзи, щоб побачити вражаючий новорічний феєрверк.
Новорічний феєрверк у Дубаї занесений в Книгу рекордів Гіннесса, але не тільки цим запам'яталася зустріч 2014 року в мегаполісах світу. Новий рік пройшов по планеті, увірвавшись в наше життя під бій курантів і залпи святкового салюту. В найбільших столицях світу пройшли святкові феєрверки та гуляння.

В цьому фоторепортажі ви знайдете найкрасивіші новорічні кадри від Москви до Нью-Йорка, від Сіднея до Ріо-де-Жанейро.

 

Зараз ви читаєте новину «Снігопад з конфеті, Євромайдан та рекордний фейєрверк - як відсвякували Новий рік в різних містах світу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути