четвер, 26 травня 2011 06:51

Жінку зґвалтував монастирський послушник

У Троїцькому монастирі в селі Межиріч Острозького району на Рівненщині затримали послушника 23-річного Віктора. Він затягнув на цвинтар, побив і зґвалтував місцеву 25-річну жінку.

— Віктор утік і зачинився в келії, заліз під ліжко. Довелося висадити двері, щоб його схопити, — розповідає Інна Березовська з обласної міліції. — Згодом з'ясували, що в монастирі він переховувався, бо 1 грудня зґвалтував на Івано-Франківщині 12-річну дівчинку. А перед тим шість років відсидів за інше зґвалтування.

Віктор родом із Косівського району Івано-Франківської області. Із в'язниці звільнився торік у жовтні. Після нападу на неповнолітню втік на Рівненщину.

— Батькам сказав, що їде на заробітки. А сам попросився до чоловічого монастиря в Межиріччі, став послушником, — додає Березовська. — Жив там із лютого.

У монастирі нічого дивного за Віктором не помічали.

— Він найчастіше працював на кухні, — згадує диякон Даниїл. — Нічим дуже не відрізнявся, настоятель благословляв його на послух. Від роботи не тікав, виконував усе, що скажуть. А цікавитися минулим у нас не заведено. Тільки запримітили, що має сивину і погані зуби.

Зараз ви читаєте новину «Жінку зґвалтував монастирський послушник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути