середа, 22 червня 2016 05:10

Зарізав друга за образу брата

У річці Горинь, що в Костянтинівці Сарненського району на Рівненщині, знайшли тіло 32-річного Руслана Маковецького. Мав різані рани грудей та шиї.

Півроку тому Маковецький повернувся з колонії. В ­убивстві підозрюють односельця Віктора Басистого, 31 рік.

— Того дня чоловіки були напідпитку. Руслан побачив Віктора в селі. Дорікав, що ­через його брата він опинився в тюрмі. Погрожував ножем. Віктор відібрав його і двічі вдарив Руслана. Щоб заховати, 15 кілометрів віз тіло до річки. Поклав Маковецькому в нижню білизну кілограмовий ­камінь і скинув у воду, — ­розповідає 33-річна Любов Гудим із поліції Рівненської області.

— Сім'ї Руслана й Віктора знав багато років. Це добрі, роботящі люди, — каже сільський голова Роман Боровик, 39 років. — Вітін брат Іван був у нас дільничним. 2007-го він посадив Руслана за крадіжку машини. Той вийшов із тюрми й узявся господарювати. ­Виховував чотирьох діток. Двоє — від першого шлюбу дружини, і ще двоє — його. Про нього говорили лише хороше. З тюрми вийшов достроково.

Зараз ви читаєте новину «Зарізав друга за образу брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути