вівторок, 15 березня 2011 07:45

Порушили справу проти матері розстріляного тракториста

Канівська районна прокуратура Черкаської області порушила кримінальну справу проти місцевої 50-річної Зінаїди Кучі. Вона вилаяла суддю Київського райсуду Євгена Вовка, який розстріляв із пістолета її сина Олександра.

У березні Канівський міськрайонний суд розглядав справу про стрілянину в барі. Торік 37-річний Євген Вовк п'ять разів вистрелив у місцевого тракториста 31-річного Олександра Кучу. Олександра доправили до лікарні, а його товариша Володимира Лисенка заарештували. Зараз їм загрожує в'язниця, бо суддю вважають потерпілим.

— На засіданні Євген Вовк почав нести нісенітницю, — розповідає Зінаїда Куча. — Казав, що проведено балістичну експертизу. Я не стрималася, стала кричати, бо це ж брехня. Мене вивели, а наступного дня Вовк попросив порушити справу, наче я йому погрожую.

— Таким чином Євген Вовк намагається врятувати ситуацію, бо не має плану спасіння, — каже Юрій Василенко, адвокат Олександра та Володимира. — Хлопці не вчиняли злочину, суддю не били. Навпаки, захищали від Вовка свою знайому Аллу Ходіну.

Зараз ви читаєте новину «Порушили справу проти матері розстріляного тракториста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути