середа, 14 грудня 2011 05:45

Вікторові Красніцькому потроїли суму штрафу

54-річний Віктор Красніцький з райцентру Тальне Черкаської області 7 липня перейшов дорогу у невстановленому місці. Працівники державтоінспекції виписали йому 51 грн штрафу. Наступного дня Віктор Красніцький його сплатив. Однак у листопаді отримав нову постанову на те саме порушення — на 102 грн. Пішов у виконавчу службу, показав першу квитанцію. За два тижні отримав третю постанову — на 142 грн.

— До інспекторів претензій не маю. Дійсно неправильно перейшов дорогу. Дивує виконавча, — розповідає. — Я сплатив, а вони не списали, а подвоїли. Пішов у виконавчу. Начальник Зінаїда Басовська вимагала віддати оригінал квитанції. Я не дав, бо ще збільшать. Копію брати не схотіли.

Віктор Красніцький має 35 років водійського стажу. Працює водієм на нафтобазі в райцентрі. З наступного року повинен отримувати пенсію, з якої і вирахують штраф.

— Уся проблема в тому, що працівники ДАІ не беруть виписки з банку, — каже 28-річна Зінаїда Басовська. — Після уплати штрафу Красніцький повинен був поставити в ДАІ відмітку. Він її не зробив, тому 29 липня прислали постанову про стягнення 102 гривень. Якщо не сплатить або знову не принесе, стягнемо 142 гривні. Це сам штраф, 30 гривень витрат виконавчого провадження та 10 гривень виконавчого збору.

Зараз ви читаєте новину «Вікторові Красніцькому потроїли суму штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути