Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2005 17:25

Викрито мережу порностудій

 

У 350-тисячному Херсоні два роки діяла мережа студій, на яких знімали порнофільми. Двоє місцевих жителів її організували на шістьох приватних квартирах. Продукцію студій  показували через Інтернет наживо. Сервер, який обслуговував мережу, знаходився в Нідерландах, а знімалися у відвертих сценах херсонські студентки та домогосподарки.

Продюсери порно подбали про безпеку своєї справи. На їхню інтернет-сторінку не могли потрапити користувачі з країн СНД. Херсонські "зірки" працювали переважно для американців та жителів Західної Європи.

— Іноземні любителі "гостренького" замовляли собі сцену з якими завгодно декораціями та інструментами, — розповів "ГПУ" працівник херсонського відділу МВС, назвати себе відмовився. — Потім переводили гроші на рахунки місцевих ділків через дуже відомий банк. За годинний сеанс платили щонайменше $250. (Стільки ж становила місячна зарплата української порноакторки. — "ГПУ"). Заробляли непогано — один із затриманих нещодавно купив собі приватний будинок у центрі Херсона майже за $20 тис.

Міліція штурмувала усі шість точок одночасно. На деяких якраз проходили зйомки, які  замовники дивилися, так би мовити, в прямому ефірі. Закордонні глядачі могли бачити, як до кімнати заходять міліціонери. У затриманих вилучили два мішки фалоімітаторів, комп"ютерну та відеоапаратуру на суму $14 тис.

— Ми півроку готувалися до цієї операції, і тільки на минулому тижні її здійснили, — продовжує херсонський правоохоронець. — Порноділки знаходили жінок через обласну газету оголошень. Пропонували цікаву роботу і високі заробітки.

У зйомках брали участь тільки жінки. З грудня 2003 року через херсонські порностудії їх пройшло більш як 60. Міліція стверджує, що жінок до такої роботи не примушували.

Зараз ви читаєте новину «Викрито мережу порностудій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути