вівторок, 03 вересня 2013 00:30

Вадимові Тітушку дали три роки умовно

31 серпня столичний Шевченківський суд ухвалив вирок 20-річному Вадимові Тітушку, який побив журналістів. Дали три роки умовно. Його друзів Михайла Пшука і Сергія Приходька засудили до двох років обмеження волі. Вирок четвертому підсудному Андрієві Ярошенку оголосять на окремому засіданні.

Вони напали на журналістку "5 каналу" Ольгу Сніцарчук і фотокореспондента газети "Коммерсантъ" Владислава Соделя 18 травня під час мітингу опозиції на столичній Софійській площі. Сніцарчук кілька разів ударили, відібрали телефон і розбили окуляри. Вадима Тітушка затримали за два дні. Випустили під заставу у 32 тис. грн. Згодом у цій справі міліція знайшла ще трьох учасників.

Вадим Тітушко родом із міста Біла Церква на Київщині. Займався єдиноборствами. 18 травня з колегами по спортивному клубу охороняв сцену, де виступали члени антифашистського маршу Партії регіонів. Отримали за це по 500 грн. На журналістів напали, коли намагалися влаштувати бійку з опозиціонерами.

Вирок судді Лариси Радунської повторює мирову угоду між підсудними та потерпілими, що підписали минулої п'ятниці. Нападники публічно перепросили і заплатили близько 30 тис. грн матеріальної та моральної шкоди.

Зараз ви читаєте новину «Вадимові Тітушку дали три роки умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути